Näillä teemme töitä

  • Tela-alustainen aurasalaojakone
    Noin 35 tonnia painava, hollantilainen Inter-Drain-aurasalaojakone on varustettu 420 hp:n moottorilla. Laitteen pintapaine on vain 400 g/cm2, jotta viljelysmaan tiivistyminen olisi mahdollisimman vähäistä. Työsyvyyden säätö ja ojan kaltevuus hoidetaan automaattisesti laser-tekniikalla.Työskennellessä aurakölin höylämäinen kärki kohottaa maata ylöspäin kuohkeuttaen samalla pintamaata yli metrin leveydeltä. Putki lasketaan haluttuun syvyyteen putkikourua pitkin. Koneen jatkaessa eteenpäin syrjäytetty maamassa palautuu takaisin jättäen jälkeensä n. metrin leveän ja 30 cm korkean kuohkeutetun alueen. Aurakoneella toteutetussa salaojituksessa pohjamaa ei sekoitu pintamaan viljelykerroksen kanssa.Jälkitöitä ei juuri tarvita ja pelto on valmis viljelykseen.
  • Tela-alustainen sorastuskone
    Kuormaajalla ja 10 m3:n kuormatilalla varustetun koneen sorastuskapasiteetti on 100-200 m/kuorma, riippuen soratarpeesta. Laite painaa noin 20 tonnia.Soran siirto aurakoneelle tapahtuu nopeasti ja tehokkaasti. Näin työstä selvitään maan mahdollisimman vähäisellä tiivistymisellä.
  • Tela-alustainen kaivukone
    Ympäripyörivä kaivukone painaa noin 14 tonnia. Salaojatyömaalla kaivukonetta käytetään kaivojen ja liitosten asentamiseen sekä mahdollisten valtaojien kaivuun ja putkituksiin.

Koneiden siirtoon käytämme omaa kuljetuskalustoamme.

Kuinka voimme auttaa?